Piese de schimb

Piese de schimb pentru centrale termice

O firma de service care se respecta (si este si autorizata ISCIR) isi poate desfasura activitatea profesionist doar daca asigura prompt orice piesa de schimb pentru echipamentele servisate: centrale termice de perete, cazane, boilere, pompe de circulatie, arzatoare, incalzitoare instant, etc.

piese schimb centrale termice
Piese schimb centrale termice

Fiind in contact direct cu producatorii de echipamente (Bosch Buderus, Viessmann, Motan, Beretta, Ferroli, etc.) Kessel Service asigura un service facil al centralelor termice, inlocuind pe loc sau in cel mai scurt timp piesa defecta din echipamentul respectiv.

Piese de schimb puteti achizitiona si online aici, insa montajul piesei trebuie efectuat de catre o firma autorizata ISCIR (pentru regiunea Bucuresti / Ilfov va putem ajuta chiar noi !).

Nu riscati integritatea centralei termice, precum si sanatatea Dvs. efectuand interventii neautorizate asupra centralei termice. Si nu folositi piese de schimb artizanale sau neadecvate, ci doar cele recomandate de tehnicienii specializati !

O centrala termica corect utilizata si bine servisata poate spera la o durata de viata de 10 ani sau chiar mai mult, in conditiile schimbarii unui minim de piese de schimb.

piese de schimb centrale termice
Orice piesa de schimb pentru centrala termica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.