Service centrale

Service centrale termice asigurat prin: Kessel Service

Kessel Service SRL efectueaza lucrari de:

 1. Service Centrale termice Bosch, Junkers: Novatherm, Euroline, Eurostar, Ceraclass, Cerastar, Cerapur, Euromaxx, Cerasmart, Supraline, Suprastar, Supramaxx, Gaz 3000 W, Gaz 4000 W, Gaz 5000, Condens 2000 W, Condens 2500, Condens 3000 W, Condens 5000 W, Condens 7000 W
 2. Service Centrale termice Viessmann: Vitopend 100, Vitopend 200, Vitodens 050, Vitodens 100, Vitodens 111, Vitodens 200, Vitodens 222, Vitodens 300, Vitocrossal, Vitogas, Vitoplex, Vitorond, Rondomat, Atola, Vitola
 3. Service Centrale termice Buderus: Logamax U012, U022, U042, U052, Logamax plus GB112, GB162, GB012, GB162, GB062, GB072, GB172i, Logano G234, G124, G334
 4. Service Centrale termice Beretta: Ciao, Mynute, Junior, Quadra, Exclusive
 5. Service Centrale termice Ferroli: Domina, Domiproject, Diva, Divatop, Ecoconcept, Divacondens, New Elite, BlueHelix
 6. Service Centrale termice Motan: Sigma, Sigma KDens, MkDens

service Bosch Condens

Alte servicii efectuate de Kessel Service:

 • Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate)
 • Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea componentelor defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.
 • Revizii echipamente (centrale termice, incalzitoare, cazane, boilere, Instalatii solare, pompe statii de dedurizare), lucrari de intretinere echipamente
 • Monitorizare performante centrale termice
 • Reglaj automatizari, service centrale termice
 • Piese de schimb pentru centrale termice
 • Inlocuiri de centrale termice vechi cu modele de ultima generatie, Reparatii centrale termice

Kessel Service dispune de specialisti autorizati de catre ISCIR.
Tehnicienii participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (Bosch, Junkers, Buderus, Viessmann si Beretta), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice.

Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este in conformitate cu cerintele ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.

Coordonarea echipelor de interventie, precum si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul propriu al Kessel Service

Conform normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de personal calificat si autorizat ISCIR pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei.

Orice interventie a unei persoane neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare.

ATENTIE ! Conform Legi 64/2008 (republicata in 2014) sanctiunile sunt drastice:

CAPITOLUL VI
Infracţiuni şi contravenţii
ART. 21
Menţinerea sau repunerea în funcţionare a instalaţiilor ori echipamentelor, după ce a fost oprită sau interzisă funcţionarea acestora, prin proces-verbal încheiat de către inspectorii de specialitate din cadrul ISCIR, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani ori cu amendă.
ART. 22
(1) Efectuarea fără autorizaţie a activităţilor privitoare la instalarea, construcţia sau montajul instalaţiilor ori echipamentelor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Efectuarea fără autorizaţie a activităţilor privitoare la punerea în funcţiune, exploatarea sau modificarea instalaţiilor ori echipamentelor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa se pedepseşte.
ART. 23
(1) Scoaterea neautorizată din funcţiune, în totalitate sau în parte, a dispozitivelor de siguranţă şi control instalate în condiţiile legii la instalaţii/echipamente, fără a avea motive ce decurg din cerinţele de securitate nucleară sau de radioprotecţie, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) este săvârşită din culpă, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(3) Efectuarea verificărilor tehnice la instalaţiile/echipamentele prevăzute la anexa nr. 3 pct. 1-9, în vederea autorizării de funcţionare, de către persoane care nu sunt angajate în cadrul ISCIR, se pedepseşte cu amendă.

montaj-centrala-termica-vitodens-200-viessmann
Montaj centrala termica Vitodens 200

SERVICE Instalatii Solare

configuratie instalatie solara
Service instalatii solare