Montaj sistem filtrare apa

Montaj sistem de filtrare apa

Filtre de bucatarie

Montajul unui sistem de filtrare pe blatul din bucatarie (sau sub chiuveta) este cea mai simpla solutie de filtrare a apei de baut. Aceasta solutie este adecvata pentru imobilele alimentate cu apa rece de la reteaua oraseneasca (care se presupune ca dispune de un sistem preliminar de tratare a apei).

Filtru deasupra chiuvetei
Filtru pe blat

Sistem de filtre cu osmoza inversa RO

Sistemul RO are urmatoarele avantaje

  • purifica si elimina impuritatile din apa
  • retine elemente chimice: fier, calciu, potasiu, magneziu, mercur, siliciu, etc.
  • retine compusii biologici: virusi,bacterii,etc.
  • retine si elimina compusi organici / anorganici, hidrocarburi, pesticide, ierbicide, sulfati, nitriti, azotati, etc.

Filtrele cu osmoza inversa sunt simplu de instalat si utilizat, putand fi montate in mobilierul de bucatarie (sub chiuveta) si racordate la alimentarea cu apa rece a locuintei. Kessel Service va sta la dispozitie pentru aceste operatiuni !

OSMOZA INVERSA:

Procesul de osmoza inversa permite indepartarea sarurilor dizolvate in apa si a eventualelor impuritati in procent de 90÷99%, respectiv apa este purificata de urmatoarele componente:

gust neplacut si miros, microorganisme, turbiditate, arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu,  etc.

Montaj osmoza inversa
Montaj sistem filtrare apa

Membrana semipermeabila este constituita din diverse straturi de fibre speciale, de diferite tipuri (spirala, fibre cave, etc.). Permeat este denumita apa produsa, iar fluxul de apa evacuata ce contine sarurile eliminate, si care nu mai sunt prezente in permeat, se numeste concentrat.

Montaj sistem de osmoza inversa RO
Osmoza inversa RO

Montaj statii de dedurizare apa

Dedurizarea apei se face cu ajutorul unei statii de dedurizare, uzual numita dedurizator.

Cele mai multe statii dedurizare utilizeaza tehnologia schimbului de ioni pentru a „inmuia” apa.

Apa ce trebuie tratata trece printr-un pat de rasina si astfel, dedurizatorul asigura retinerea ionilor de calciu si magneziu pe aceasta. Cand rasina este incarcata si nu mai poate retine ionii de calciu si magneziu, dedurizatorul, in mod automat, intra in procesul de regenerare al rasinii. In timpul acestui proces, se efectueaza mai multe cicluri de curatare/afanare a patului de rasina pentru a asigura atat o regenerarea uniforma cat si dezlocuirea particulelor solide (nisip, pamant etc), care pot fi deasemenea retinute.

Montaj statie dedurizare apa
Montaj dedurizator apa
Summary
Montaj sistem de filtrare apa
Service Type
Montaj sistem de filtrare apa
Provider Name
Kessel Service SRL,
Bd. Ferdinand 120, bloc O11,Bucuresti,Bucuresti-021395,
Telephone No.0212527920
Area
Bucuresti, Ilfov
Description
Sistemul de filtre cu osmoza inversa RO are urmatoarele avantajepurifica si elimina impuritatile din aparetine elemente chimice: fier, calciu, potasiu, magneziu, mercur, siliciu, etc.retine compusii biologici: virusi,bacterii,etc.retine si elimina compusi organici / anorganici, hidrocarburi, pesticide, ierbicide, sulfati, nitriti, azotati, etc.Filtrele cu osmoza inversa sunt simplu de instalat si utilizat, putand fi montate in mobilierul de bucatarie (sub chiuveta) si racordate la alimentarea cu apa rece a locuintei. Kessel Service va sta la dispozitie pentru aceste operatiuni !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.