Despre Kessel

Kessel Service -firma autorizata ISCIR pentru service SI MONTAJ Centrale termice

Kessel Service SRL efectueaza lucrari de service centrale termice Bosch, Junkers, Viessmann, Buderus, Beretta, Ferroli, Lamborghini, Arca, Motan.

Kessel Service SRL
Logo Kessel Service

Alte servicii efectuate de Kessel Service:

  • Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, pentru confirmarea indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate)
  • Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea componentelor defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.
  • Revizii echipamente (centrale termice, incalzitoare, cazane, boilere, Instalatii solare, pompe statii de dedurizare), lucrari intretinere echipamente
  • Monitorizare performante centrale termice
  • Reglaj automatizari, service centrale termice
  • Piese de schimb pentru centrale termice
  • Inlocuiri de centrale termice vechi cu modele de ultima generatie.

Kessel Service dispune de tehnicieni autorizati de catre ISCIR, care participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (Bosch, Junkers, Buderus si Viessmann), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice. Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este in conformitate cu cerintele ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.
Coordonarea echipelor de interventie, precum si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul propriu al Kessel Service.
Cf. normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de catre personal calificat si autorizat ISCIR pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei. Interventia persoanelor neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare !

tehnician service centrale termice Bosch
tehnician service
Summary
Kessel Service -firma autorizata ISCIR pentru SERVICE si MONTAJ centrale termice
Service Type
Kessel Service -firma autorizata ISCIR pentru SERVICE si MONTAJ centrale termice
Provider Name
Kessel Service SRL,
Bd. Ferdinand 120, bloc O11,Bucuresti,Bucuresti-021395,
Telephone No.0212527920
Area
Bucuresti, Ilfov
Description
Kessel Service SRL efectueaza lucrari de service centrale termice Bosch, Junkers, Viessmann, Buderus, Beretta, Ferroli, Lamborghini. Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, pentru confirmarea indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate) Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea componentelor defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.