Service centrale

Service centrale termice asigurat prin: Kessel Service

Kessel Service SRL efectueaza lucrari de:

 1. Service Centrale termice Bosch, Junkers: Novatherm, Euroline, Eurostar, Ceraclass, Cerastar, Cerapur, Euromaxx, Cerasmart, Supraline, Suprastar, Supramaxx, Gaz 3000 W, Gaz 4000 W, Gaz 5000, Condens 2000 W, Condens 2500, Condens 3000 W, Condens 5000 W, Condens 7000 W. Service Bosch autorizat !
 2. Service Centrale termice Viessmann: Vitopend 100, Vitopend 200, Vitodens 050, Vitodens 100, Vitodens 111, Vitodens 200, Vitodens 222, Vitodens 300, Vitocrossal, Vitogas, Vitoplex, Vitorond, Rondomat, Atola, Vitola cu automatizari Vitotronic. Service Viessmann autorizat !
 3. Service Centrale termice Buderus: Logamax U012, U022, U042, U052, Logamax plus GB112, GB162, GB012, GB162, GB062, GB072, GB172i, Logano G234, G124, G334. Service Buderus autorizat !
 4. Service Centrale termice Beretta: Ciao, Mynute, Junior, Quadra, Exclusive
 5. Service Centrale termice Ferroli: Domina, Domiproject, Diva, Divatop, Ecoconcept, Divacondens, New Elite, BlueHelix
 6. Service Centrale termice Motan: Sigma, Sigma KDens, MkDens. Service Motan autorizat !
 7. Service pentru centrale termice ARCA Caldaie: Pocket, Pixel. Service Arca Caldaie autorizat !
service Bosch Condens
Service centrale Bosch Junkers

Alte servicii efectuate de Kessel Service:

 • Inspectii tehnice periodice ISCIR si autorizari de functionare centrale termice (verificare + validare rezultate masuratori si incercari functionale executate la punerea in functiune a centralei termice sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a centralelor instalate)
 • Service de centrale termice, interventii: investigarea defectelor; asigurarea pieselor de schimb originale; efectuarea depanarilor +inlocuirea componentelor defecte; incercarea functionala a centralei termice pentru demonstrarea calitatii reparatiei.
 • Revizii echipamente (centrale termice, incalzitoare, cazane, boilere, Instalatii solare, pompe statii de dedurizare), lucrari de intretinere echipamente
 • Monitorizare performante centrale termice
 • Reglaj automatizari, service centrale termice.
 • Montare termostate de camera, termostate de ambient
 • Piese de schimb pentru centrale termice
 • Inlocuiri de centrale termice vechi cu modele de ultima generatie, Reparatii centrale termice.

Kessel Service are specialisti autorizati de catre ISCIR.
Tehnicienii participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de producatori (Bosch, Junkers, Buderus, Viessmann, Ferroli, Ariston, Motan, Beretta, Daikin, Arca), fiind la curent cu ultimele tehnici de reparare a centralelor termice.

Dotarea tehnico-materiala necesara bunei desfasurari a activitatii de service este conforma cerintelor ISCIR pentru firme autorizate de Service de centrale termice, facand posibile interventiile de service prompte si profesioniste.

Coordonarea echipelor de interventie si preluarea sesizarilor sunt asigurate de catre Dispeceratul Kessel Service; astfel se asigura service de calitate pentru centrale termice in Bucuresti, Ilfov si imprejurimi.

Conform normativelor si legislatiei in vigoare PTA1 -ISCIR instalarea, montarea centralelor termice pe pozitia de functionare se realizeaza numai de personal calificat si autorizat ISCIR pentru astfel de activitati (montaj centrale termice), nerespectarea acestei cerinte ducand la anularea garantiei.

Orice interventie a unei persoane neautorizate asupra centralelor termice duce la anularea garantiei si a autorizatiei de functionare.

ATENTIE ! Conform Legi 64/2008 (republicata in 2014) sanctiunile sunt drastice:

CAPITOLUL VI
Infracţiuni şi contravenţii
ART. 21
Menţinerea sau repunerea în funcţionare a instalaţiilor ori echipamentelor, după ce a fost oprită sau interzisă funcţionarea acestora, prin proces-verbal încheiat de către inspectorii de specialitate din cadrul ISCIR, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani ori cu amendă.
ART. 22
(1) Efectuarea fără autorizaţie a activităţilor privitoare la instalarea, construcţia sau montajul instalaţiilor ori echipamentelor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Efectuarea fără autorizaţie a activităţilor privitoare la punerea în funcţiune, exploatarea sau modificarea instalaţiilor ori echipamentelor constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa se pedepseşte.
ART. 23
(1) Scoaterea neautorizată din funcţiune, în totalitate sau în parte, a dispozitivelor de siguranţă şi control instalate în condiţiile legii la instalaţii/echipamente, fără a avea motive ce decurg din cerinţele de securitate nucleară sau de radioprotecţie, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Dacă fapta prevăzută la alin. (1) este săvârşită din culpă, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
(3) Efectuarea verificărilor tehnice la instalaţiile/echipamentele prevăzute la anexa nr. 3 pct. 1-9, în vederea autorizării de funcţionare, de către persoane care nu sunt angajate în cadrul ISCIR, se pedepseşte cu amendă.

montaj-centrala-termica-vitodens-200-viessmann
Montaj centrala termica Vitodens 200

SERVICE Instalatii Solare

configuratie instalatie solara
Service instalatii solare
Summary
Service centrale termice
Service Type
Service centrale termice
Provider Name
Kessel Service SRL,
Bd. Ferdinand 120, bloc O11,Bucuresti,Bucuresti-021395,
Telephone No.0212527920
Area
Bucuresti, Ilfov
Description
Kessel Service SRL efectueaza lucrari de:Service Centrale termice Bosch, Junkers: Novatherm, Euroline, Eurostar, Ceraclass, Cerastar, Cerapur, Euromaxx, Cerasmart, Supraline, Suprastar, Supramaxx, Gaz 3000 W, Gaz 4000 W, Gaz 5000, Condens 2000 W, Condens 2500, Condens 3000 W, Condens 5000 W, Condens 7000 WService Centrale termice Viessmann: Vitopend 100, Vitopend 200, Vitodens 050, Vitodens 100, Vitodens 111, Vitodens 200, Vitodens 222, Vitodens 300, Vitocrossal, Vitogas, Vitoplex, Vitorond, Rondomat, Atola, Vitola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.